delfoijosda
Újdonságok 
A jósdáról
 
Szolgáltatásaink
 
Olvasnivalók
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Facebook

 
Szavazás
Melyik ezoterikus szolgáltatás érdekli a legjobban?

Horoszkóp
Tarot jóslás
Rúna jóslás
Számmisztika
Tenyérjóslás
Álomfejtés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Az asztrológia bemutatása

Asztrológiával az emberiség több ezer éve foglalkozik. Ez az ókorban még teljes mértékben tudománynak számított. Tudós papok kémlelték a csillagokat, s alkalmazták az égi törvényszerűségeken nyugvó számításaikat, annak érdekében, hogy titkokat tárhassanak fel. Munkásságuk mesterről tanítványra szállt. Megesett, hogy tanításuk létezett írásos formában is. Ezek a művek sokszor nem is létezhettek volna korukban, már a birtoklásuk is eretnekségnek számított. Így sokáig csak megbújva létezhettetek a titkos tudást hordozó kódexek egy-egy nagyobb könyvtárban vagy gyűjteményben és egyéb helyeken, várva arra, hogy beépülhessenek az okkult tudás valamely lépcsőfokára vagy ágazatára. Számtalan uralkodó adott a jövendőmondók jóslataira. Döntéseikben nem egyszer játszott szerepet a jósok, az asztrológusok figyelmeztetése. Ez a kor, még nem ért véget. Napjainkban is sokan fordulnak a jósokhoz segítségért. Köztük sok politikus és üzletember is figyelembe veszi a csillagok néma intéseit.

Az Asztrológia időtlen! Létezése az univerzum mozgásba lendülésével egy idős. Az Asztrológia a rendszer, mely összeköti a kicsit és nagyot, a mikro- és makrokozmoszt, az embert és a bolygókat. A rendszer maga a kapocs. Jelentősége messze túl mutat az emberi mértékeken, mégis kiválóan alkalmazható egy ember személyiségtulajdonságainak meghatározásánál, hiszen születésünk időpontjában azonnal belénk vésődik a kozmikus valóság, mely kihat teljes lényünkre egész életünk során. Mindezek és a gyakorlat alapján bátran írom azt, hogy Asztrológia nemes tudománya hathatós segítséget nyújt, az önmegismeréshez. Segíthet anyagi és lelki dolgaink rendezésében. Választ adhat a jövőnkkel kapcsolatos kérdésekre és feltárhatja egészségünk sokszor rejtett bajait. Mesélhet a szerelemről, boldogságról vagy bosszúságról, de mindezen tüneti feltárás mellet a legfontosabb, hogy a Mágia bölcsességével ötvözve a modern Asztrológia utat mutat és segít minden embernek megtalálni a maga helyét a világban.

Ezekkel a mondatokkal ajánlom Önöknek horoszkópjainkat, melyekről az alábbiakban találhatnak részletes leírást.

 


Születési horoszkóp

A Születési horoszkóp mindennek a kezdete az Asztrológiában. Ez egy olyan átfogó elemzés, ami a személyiség alap tulajdonságrétegeit festi fel. Az élet minden területéről mesél az asztrológusnak a 10 égitest kapcsolatainak egymáshoz és a jegyekhez, házakhoz való viszonya. Ebből kiderül, hogy milyen adottságokat, lehetőségeket kapott Ön születésének pillanatában a csillagoktól, s ezekkel hogyan él a mindennapjaiban...

Bővebben...


Gyermek horoszkóp

Csodálatos érzés édesanyának lenni! A gyermek érkezése a családba mindig Isten ajándéka, melyhez fogható nincs az életben. Mindegy gyermek a maga módján gyönyörű és tökéletes az édesanya szemében, s ez így is van rendjén. Ám minden gyermek más és más, ezért másra is van szükségük növekedésük során. Az asztrológia segítségére van abban, hogy tudatosan megadhassa saját csemetéjének mindazt a segítséget, amivel képes lesz saját sorsát kezébe venni és sikerre vinni.

Bővebben...


Előrejelző horoszkóp

Az embert mindig is izgatta saját, és környezete jövője. Az ismeretlen és kiszámíthatatlan sors megszelídítése. Sokan félelemmel fordulnak a jövendőmondó technikákhoz, azt vallva, hogy nem jó előre tudni, ha rossz, negatív történések várnak rájuk. A sors azonban nem így írott. Minél tudatosabb szintre fejlesztjük életvitelünket, annál nagyobb ereje lesz a szabad akaratnak. Vannak elkerülhetetlen dolgok, melyek történésekor csak olyan mértékben, számíthatunk magunkra, mit a helyzet enged. A mi felelősségünk sorsunkkal szemben, hogy az általa elénk állított akadályokat teljességünk birtokában álljuk-e ki...

Bővebben...


Párhoroszkóp

A nyugati mágiában mint ellipszisek képzelik el életpályánkat. Ahogy az égen keringenek a bolygók a Nap körül, mi magunk is bejárunk egy utat életünk során. A különbség abban nyilvánul meg, hogy ezek az önálló ellipszisek gyakran metszik vagy kísérik egymást. Egy-egy találkozás csak akkor elliptikus, ha az kihat az életünkre. Akkor lehet ez akár ütközés is, vagy egybeforrás, ami igen ritka. Még a házaspárok sem forrnak sokszor egybe, mert ahhoz szerelem kell. Szerelem, de nem hétköznapi szerelem, hanem Isteni értelemben vett, valódi szerelem. Ezért ritka az egybeforrás. Az Asztrológia ebben a tudatos élet és kapcsolat szervezésben is segít. Segít megtalálni és elfogadni a szerelmet, helyünket a társadalomban...

Bővebben...


Karma horoszkóp

Mi a karma? A karma szanszkrit eredetű szó, melyet a lélek adósságának is neveznek. Az indiai vallás szerint ugyanis lelkünk halhatatlan, és testünk halála után egy másikban születik újjá. Korábbi cselekedeteink ettől függetlenül beleivódnak lelkünkbe és új életünkbe ezt a sorsbélyeget is magunkkal hozzuk. Ennek fényében élünk tovább. Ez lehet adósság, ha valami nagyot hibáztunk jóvátétel. Lehet sorsfeladat, amit be kell teljesítenünk. Az élet körforgás. A tarot lapjai, a Kelta rúna kövek, a Zodiákus jegyei; a világvallások többsége megegyezik abban, hogy egy utat vázolnak fel. Életállomásokat jelölnek meg. Minden állomás egy próba, és előfordul, hogy egy életben meddig jutunk el, hogy előre vagy visszafelé haladunk az csakis rajtunk áll. Ahhoz, hogy tudatosan felfelé haladjunk először is helyzetünket kell meghatároznunk az életút spirális rendszerében. Ebben segít a Karma horoszkóp.
 

Bővebben...


 Csillag-esszencia

Ez a rövid és tömör változat sem hiányolja az alapos és személyre szóló műveleteket, ugyanakkora odafigyeléssel készül, mint a többi szolgáltatásunk, csupán kisebb terjedelmű. Négy fejezet, négy fajta horoszkóp kivonata, töredék áron! Várjuk mindazok jelentkezését, akik kíváncsiak rá, mit is véstek lélekképükbe és jövőjükbe a csillagok! Ne várjon soká, vegye kézbe most, sorsa irányítását!

Bővebben...


 

Aktuális akciók 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Rövid hírek
Friss bejegyzések
2013.02.21. 08:49
2013.02.08. 07:44
2012.11.08. 08:18
2012.10.01. 12:24
2012.10.01. 11:55
Friss hozzászólások
 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)